Bemutatkozunk

Gerebenics Márk vagyok, fiatal vállalkozó. Édesapám 25 éve szoftverfejlesztő, mindemellett szerető családapa, aki öt gyermeket nevel. Ahogy gyarapodott családunk, úgy lett egyre elhivatottabb mind magánéletben, mind pedig munkája területén, hogy olyan embereket támogasson, akik arra tették fel életüket, hogy családoknak és gyermekeknek segítsenek. Ezen elhivatottságának köszönhetően került kapcsolatba a gyermekvédelmi szakszolgálatokkal is. Látva, hogy a területen dolgozók mennyit tesznek a gyermekekért, ugyanakkor az adminisztráció mennyi idejüket veszi el a szakmai munkától, az egyik szervezettel összefogva kifejlesztett egy olyan szoftvert, mely megkönnyíti a Nevelőszülői hálózatokban dolgozók mindennapi munkáját. Így készült el 2014-ben a Bithegyező BitWin – Nevelőszülői hálózat integrált szakmai és ügyviteli szoftver.

Több mint két évig külföldön dolgoztam, ahol távol a családtól nem találtam a helyem. 2017-ben hazaköltöztem és édesapámmal létrehoztuk a Bithegy-BSZR Szociális Rendszer Kft.-t, amelyben én vagyok ügyvezető-tulajdonos, édesapám pedig az üzletfejlesztési igazgató. A Kft a Szoftver kizárólagos forgalmazója lett.

Családi vállalkozásunk hosszútávú célja eljuttatni minden olyan szervezethez az Ügyviteli Rendszert, ahol gyermekvédelmi vagy hasonló (Gyermekgondozási, Nyugdíjas Intézetek, Drogos Otthonok stb.) szakellátással foglalkoznak.